CRAWLKURSER UTE

Nybörjare

För dig som kan simma bröstsim och vill lära dig crawl.


Avancerad 

För dig som kan grunderna i crawl  men vill bli mer bekväm i öppet vatten.

Privatlektion

För dig som vill få ut så mycket som möjligt per timme. 

Kurser 

Varje crawlkurs består av två lektioner per vecka och pågår under tre veckor, samtliga tillfällen hålls vid Delsjön. Vår målsättning är att du ska känna en stor skillnad i din simning efter crawlkursens slut. För att uppnå detta är alla grupper små, vilket tillåter oss att ge individuell feedback under lektionerna. Efter crawlkursen får du dessutom en utvecklingsplan skickad till dig med tekniktips och rekommendationer över hur du på egen hand kan fortsätta utveckla din simning.

Nybörjare: Tillsammans går vi igenom crawltekniken från grunden, vi jobbar steg för steg med varje moment för att få in en så bra bas som möjligt. Kravet för deltagande är att du ska vara simkunnig och någorlunda bekväm i vattnet. Vår målsättning är att du under kursens gång ska lära dig crawla.

Avancerad: Vi fortsätter jobba med tekniken i simningen samt introducerar viktiga moment inom öppet vatten simning, så som navigering och långdistanssimning. Fokuset är att få till en så energisnål och effektiv simning som möjligt med fokus på teknik men även lite längre simningar tillsammans. Kravet för deltagandet är att du ska kunna crawla 50 meter. 

Nybörjare


Avancerad

Privatlektioner

Under lektionerna strävar vi efter att vara flexibla och anpassningsbara efter dina önskemål. I samband med bokning får du därför gärna berätta om det finns specifika moment som du vill arbeta med. Det kan vara allt från önskemål om fokus på swimrun, grunderna i crawl, övriga simsätt, specifika teknikmoment med mera. Lektionerna hålls i delsjön från slutet av maj månad. 

Prislista


Nybörjare

6 gånger, 60 minuter / gång


999kr/person

Avancerad

6 gånger, 60 minuter / gång

999kr/person

Privatlektion 

60 minuter

899kr/grupp 

Anmälan

Anmälan till sommarkurser 2021 har ännu inte öppnat. Vet du redan nu att du är intresserad av att gå en av våra sommarkurser kan du fylla i formuläret nedan så skickar vi ut information till dig när vi öppnar upp för anmälan.