CRAWLKURSER INNE

Nybörjare

För dig som kan simma och vill lära dig crawla.

Vi går igenom grunden i crawl och ger dig en god basteknik

Fortsättning 1

För dig som kan crawla 50 meter men vill utveckla din simning.

Vi går igenom teknik med  fokus på att få till lätthet och längd i simningen

Fortsättning 2

För dig som kan crawla 200 meter och har koll på grunderna.

Vi går igenom teknik, längd och hastighet i din simning. 


Kursupplägg

Varje crawlkurs består av 6 gemensamma simpass samt strukturerad och anpassad onlinecoachning som löper parallellt med simpassen. 

Crawlkurserna kommer genomföras i Askims nyrenoverade simhall under lördag eftermiddag vecka 3, 4, 5, 7, 8 och 9. Gruppen för nybörjare simmar mellan 16:30-17:30 medan fortsättargrupp 1 och 2 kör 17:30-18:30. Kursen kostar 1499kr där inträde till badet ingår. 

Vårt mål är att du efter kursen ska uppleva att du utvecklats i din simning och dessutom haft det roligt under tiden! 


Angående covid-19

I dagsläget ser det ut som att vi kommer hyra banor på Askims simhall som planerat. Mot bakgrund av rådande situation har vi valt att hyra ut hela simhallen för att försäkra att vi kan hålla avstånd till varandra. Om läget ändras och vi behöver ställa in kurserna sker naturligtvis full återbetalning. 

Anmälan 

Har du några frågor innan du anmäler dig så är det bara att höra av sig till oss på openwatergoteborg@gmail.com. Finns det något du tycker vi bör känna till så skriv gärna med det i anmälan. Avanmälan med full återbetalning sker upp till två veckor innan datumet för första kurstillfället. Vi har kvar våra bokningar under nuvarande situation med Covid-19, skulle kursen mot förmodan ställas in får ni såklart tillbaks hela betalningen.

För att anmäla dig gör du på följande:

1. Fyll i formuläret nedan

2. Skicka in betalningen (1499kr) till bankgiro-nr 745-4499 alternativt Swish nummer 123 5326 848

3. När vi har fått in anmälan i form av formuläret och inbetalning får du ett bekräftelsemail av oss. Det kan dröja någon dag innan du får mailet då vi gör manuella utskick.